fbpx

Tazz Awards – Local Love Brand: Planet Burger

Planet Burger câștigă premiul Local Love Brand la Tazz Awards 2024!

Suntem încântați să anunțăm că Planet Burger a fost onorat cu premiul Local Love Brand la cea de-a doua ediție a galei Tazz Awards – Digitally Stepping Into The Future, desfășurată pe 4 iunie 2024.

Gala Tazz Awards, ajunsă la a doua ediție, a celebrat excelența în industria HoReCa, premiind 43 de parteneri pentru performanțele lor remarcabile și contribuțiile inovatoare din 2023. Evenimentul a avut loc sub tema centrală a digitalizării, subliniind importanța integrării instrumentelor și practicilor digitale în atingerea succesului.

Printre premiile acordate, Planet Burger s-a remarcat ca un Local Love Brand, alături de alte restaurante de top din țară. Această distincție este o confirmare a devotamentului nostru față de calitate și a adaptării noastre continue la cerințele pieței digitale.

Despre Tazz Awards

Gala Tazz Awards recunoaște și onorează restaurantele, retailerii și partenerii care au excelat în digitalizare și inovație. A doua ediție a adus în prim-plan cei mai performanți jucători din ecosistemul Tazz, oferind 17 premii pentru cei care ocupă poziții de top în industrie.

Despre Tazz

Tazz este platforma locală de livrare rapidă care oferă o gamă variată de produse și servicii, de la restaurante de top până la cumpărături zilnice, farmacii, florării și multe altele. Tazz este cea mai descărcată aplicație din categoria „Food & Drink” în România, activând în 29 de orașe din țară.

Mulțumim tuturor clienților noștri pentru susținerea continuă și pentru că ați făcut posibilă această realizare extraordinară! Ne angajăm să vă oferim în continuare cele mai bune produse și servicii, adaptate nevoilor voastre.

Vă așteptăm cu drag să sărbătorim împreună acest succes la Planet Burger!

Despre Planet Burger

Planet Burger oferă o experiență culinară autentică, pregătind burgeri proaspeți și delicioși, din ingrediente de calitate. Cu o gamă variată de preparate, de la burgeri suculenți și aromate la opțiuni mai sănătoase, meniul nostru este conceput să satisfacă toate gusturile. Fiecare burger este o combinație de arome unice, pregătită cu grijă și pasiune pentru a oferi clienților noștri cea mai bună experiență.


Pentru mai multe detalii despre premiile Tazz Awards și despre oferta noastră, vă invităm să vizitați site-ul nostru sau să ne urmăriți pe rețelele de socializare.

Planet Burger – Explorând Gustul Universului!

https://www.romaniapozitiva.ro/economie/43-de-parteneri-din-industria-horeca-premiati-pentru-performanta-digitala-la-tazz-awards/

Comanda!