fbpx

E seară și tocmai a început o ploaie măruntă și rece. Ai ajuns acasă la limită și, deși nu te-ai udat prea tare, te uiți cu tristețe pe fereastă cu gândul la prietenii care ziceau că poate ieșiți în seara asta la un burger la Parcul Trandafirilor. Mai ales că vremea bună vă încuraja să sperați că veți sta pe terasă pentru prima oară în primăvara asta. Dar acum unde să mai mergi!? Pe grup încep să curgă mesaje de la ceilalți, toate parcă copiate din capul tău. Știi ce-ar fi tare! Să-i poți chema pe toți la tine, să poți comanda câteva box-uri și câțiva burgeri și să petreceți o seară relaxată, făcând în ciudă vremii ploiase.

Cum ar fi?

Planet Burger s-a integrat rapid în cultura urbană băcăuană în acești câțiva ani de când am deschis primul restaurant. Ai gustat cel mai probabil diversele bunătăți pe care le preparăm cu grijă și ne străduim să le oferim într-o diversitate cât mai mare.

Și acum îți doreșți să le poți primi la ușa ta și în momentele în care ai prefera să stai acasă sau când pauza de la birou nu e suficient de lungă.

Pe gustul oricui

Asta cu gustul este o poveste veche de când lumea. Și e greu să spunem că produsele noastre sunt pe gustul tuturor. Dar ne străduim să oferim o diversitate cât mai mare de produse, astfel încât să ne poți vizita și dacă ai chef de un burger și dacă ai chef de o bucată de pui pane. Am observat că indiferent de preferințele culinare, o dorință comună pe care o au toți clienții noștri este că ar vrea să primească produsele noastre acasă, atunci când pur și siplu “nu ai chef să ieși”. Sau la birou, atunci când ai multe pe cap sau pauza e prea scurtă pentru a putea să ieși cu colegii. Sau poate pentru momentele când ai multe guri de hrănit și o comandă rapidă ar mai domoli spiritele.

Așa că am îndrăznit să ne gândim că posibilitatea de a comanda telefonic sau prin aplicatiile partenerilor nostrii, ar fi pe gustul oricui.

Mai repede decât îți imaginezi

Chiar dacă, încă, sistemul de comandă nu e activ, suntem foarte aproape și de aceea ne grăbim să-ți dăm această veste bună. Partea tehnică este aproape gata, am achiziționat deja mijlocele de transport, ne-am făcut niște genți pe care le vei recunoaște pe stradă pentru că sunt grozav de frumoase. Asta cu toate că scopul pentru care le-am făcut este să păstreze mâncarea în siguranță și la temperatura potrivită pentru ca tu să te bucuri de ea imediat ce ajunge la tine.

Deci, da, suntem aproape. Aproape să-i dăm drumul, iar dacă rămâi prin jur vei afla cât de curând veștile bune.

Tu ce îți doreșți?

Până la urmă facem toată treaba asta pentru tine, pentru ca ție să-ți fie mai ușor să primeșți produsele noastre. Fie în seara de care ziceam la început, fie în orice alt moment când te gândeșți la mâncarea noastră. Prin urmare, părerea ta contează cel mai mult. Dacă tot suntem încă în pregătiri, poate mai putem adăuga și câteva din ideile tale. Zi-ne mai jos în comentarii cum vezi tu serviciul acesta. Ce ți-ai dori să facem în mod special? Ce produse ți-ar plăcea să regăsești în oferta pentru livrare?

Așteptăm părerile tale și fii pe fază!

4 Responses

  1. Serviciul de livrare sa fie dezvoltat și pe partea de ciclism, la fel cum au făcut și cei din București, cu aplicație de locație

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comanda!