“Îndrăgind tradiția burgerilor mai mult decât oricine altcineva, am pornit în căutarea celor mai gustoase cărnuri. După lungi căutări am creat Planeta Burgerilor savuroși. Este de-ajuns să gustați o singură dată ca să fiți cuceriți pentru totdeauna! Ne dorim să împărtășim cu dumneavoastră produsele noastre delicioase, servite într-o manieră rapidă de către un personal energic și zâmbitor, dornic să vă satisfacă poftele culinare! Toată lumea are șansa să savureze burgerii cu cea mai consistentă și gustoasă carne, cele mai fragede bucăți de pui! Meniul cuprinde produse de pui și vită, burgeri, sandwich-uri savuroase și deserturi irezistibile. La acestea se adaugă și băuturi răcoritoare, o varietate de shake-uri și smoothie-uri pentru toate gusturile, cafea și frappe-uri pentru o experiență culinară cât mai plăcută alături de familie și prieteni. Ingredientele folosite sunt de calitate superioară pentru a vă delecta gustul și a vă oferi zile pline de energie și optimism”, declară Liviu Ruja, manager Planet Burger

În momentul în care ambiția unor oameni a depășit granița Fast Food-ului autohton s-a născut proiectul Planet Burger. Și cum toate drumurile pleacă din Aeroport, doi călători își puneau întrebări despre ce este dincolo de Frount Counter a unui lanț mare de restaurante de tip Fast Food. Întâmplare sau nu, destin sau nu, managerul Liviu Ruja a ieșit în întâmpinarea celor doi călători. După un set de întrebări și răspunsuri au știut că pasiunea va prinde viață într-un viitor proiect de succes. De aici au urmat întâlniri, planuri, schițe, notițe, ieșiri dincolo de hotarele României în căutarea rețetei succesului, a furnizorilor de Top și a unui concept cu aer Urban.

De doi ani în Arena Mall

Pe 27 noiembrie 2015, în incinta Arena Mall a fost deschis primul Restaurant Planet Burger. Meniul restaurantului aduce laolaltă toate tipurile de gurmanzi! “Satisfacem poftele celor îndrăgostiți de carnea de vită cu o gamă largă de sandwich-uri, reprezentativ fiind sandwich-ul Giant, cu un diametru de 15 cm! Și cei care iubesc peștele găsesc Fish Burger-somon 100%! Clienții care doresc Finger Food pot mânca o varietate de nuggets, bites chicken, mozzarella, onion rings. Pentru segmentul doritor de picanterii, Planet Burger oferă aripioare picante și stripsuri picante asezonate cu un delicios sos de usturoi!”, declară Liviu Ruja, manager Planet Burger.

Tic-Tac și Parcul Trandafirilor

Pentru a veni mai aproape de clienți, reprezentanții Planet Burger au deschis un punct de lucru la Tic Tac, cu sigla Restaurantul Planet Chicken Express. Aici, se servesc într-o manieră rapidă cele mai bune aripioare și stripsuri picante!
Cel de-al III-lea restaurant Planet Burger este dedicat tinerilor băcăuani și nu numai! El se află situat în vecinătatea Parcului Trandafirilor și în momentul de față este cea mai tare locație din punct de vedere al design-ului. Materialele, finisajele, muzica și aspectul urban clasează Planet Burger în preferințele tineretului. Designul interior cu piese de mobilier creative și accente de culori metalice, cu iluminat industrial este menit să ofere spațiilor personalitate și un vibe urban, un loc în care toți clienții să se simtă confortabil! În acest restaurant funcționează și Party Room, o încăpere special amenajată pentru zona petrecerilor. Acesta este locul ideal pentru a vă sarbători ziua de naștere cu prietenii sau pentru a organiza alte evenimente.

Loc de întâlnire cu prietenii

Jocurile la Play Sation – Fifa 2018, Mortal Kombat sau Karaoke adună frecvent gașca de prieteni la Planet Burger. Adolescenții se simt aici ca la ei acasă! Pentru că este viral telefonul mobil, la Planet Burger (Parcul Trandafirilor) se găsește o masă mare cu încărcătoare, ceea ce înseamnă că nimeni nu rămâne fără baterie la telefon sau tabletă. În plus, clienții au acces gratuit la wi-fi! În ceea ce privește prețurile produselor, acestea sunt pentru toate buzunarele, fiind cele mai bune oferte din oraș!

Echipa Planet Burger

Planet Burger a creat peste 60 de locuri de muncă, însemnând taxe și impozite către bugetul local. De asemenea Planet Burger este implicat și în diverse activități ale comunității: ID Fest (Festival de teatru), Turnelul de șah sau balurile bobocilor. Cum spune și echipa: rămâne să ne dăm întâlnire la Planet Burger, un loc unde mâncarea de calitate, atmosfera, muzica îi întâmpină pe clienți, băuturile răcoritoare sau cafelele calde cheamă prietenii la povești. Altfel spus: O planetă unde te poți muta!