fbpx

Te-ai întrebat vreodată, savurând un burger delicios, cum au ajuns restaurantele fast-food atât de populare? Sau poate te întrebai dacă nu cumva ai mușcat prea mult și nu vei mai avea loc în gură și pentru cartofii prăjiți. Dar hai să zicem că te gândeai totuși la prima întrebare, pentru că noi am putea să-ți spunem care sunt motivele succesului culturii urbane de fast-food, dar nu avem prea multe idei despre dimensiunea “corectă” a îmbucăturii de burger.

Mâncarea fast-food are cel mai prețios ingredient – TIMPUL

Cu siguranță te-ai confruntat cel puțin o data cu o situație în care te grăbeai să ajungi undeva, dar în același timp îți era foarte foame. Fără să stai mult pe gânduri, te aflai deja într-un restaurant fast-food așteptând să-ti vină rândul, să îți comanzi doi burgeri și să îți continui drumul în timp ce îi vei mânca, reușind astfel să economisești timp. Faci deci două lucruri în același timp: atunci când vei termina de mâncat, deja vei fi ajuns la destinația dorită.

Prețul potrivit pentru orice buzunar

Prețul este un alt avantaj al acestui tip de mâncare, acesta fiind mai mic deoarece, atunci când vine vorba de fast-food, întâlnim o paletă foarte variată de produse, de la unele simple și accesibile, la altele complexe, care pot concura cu orice restaurant a-la-cart. De asemenea, prețurile sunt mici pentru că volumele sunt mari si deci obtinem costuri mai bune pentru materiile prime. Nu în ultimul timp toate procesele din restaurantul Planet sunt optimizate, în așa fel încât eficiența și productivitatea să fie maxime. Una peste alta, la final diferența de bani rămâne în buzunarul tău.

Gustul la care te gandești, chiar și când nu vrei.

Mâncarea ne hrănește corpul și ne aduce aportul de vitamine, minerale și nutrienți de care avem nevoie pentru a fi sănătoși. Dar mâncarea este și hrană pentru suflet, de aceea gustul contribuie foarte mult la alegerea mâncării. Ți s-a întâmplat vreodată ca după un antrenament solicitant în sala de forță, mintea ta să zboare către un burger delicios și să nu îți mai poți lua gândul de la el pană nu îi savurezi fiecare înghițitură? Ei bine, întrebarea este de ce creierul nostru obișnuiește de cele mai multe ori să se gândească la un anumit aliment atunci când sentimentul de foame ne pătrunde în corp? Răspunsul este simplu: atunci când îți e foame, primul instinct al corpului este acela de a-ți reaminti una dintre cele mai gustoase mâncăruri pe care le-ai mâncat vreodată. Și da, știm că la Planet sunt multe astfel de favorite.

Petru că vrei din aia, dar și din cealată… aaaa… și o bucățică de…

De multe ori mi se întâmplă ca atunci când îmi este foarte foame să nu mă pot decide asupra unui singur lucru pe care vreau să-l mănânc. Dacă și tu ai simțit măcar o dată acest sentiment, ei bine, am o veste bună pentru tine. Planet este singurul restaurant fast-food unde găsești o varietate de produse atât de bogată: burgeri, pui, cartofi, gustări, deserturi. Așa că, atunci când vrei să mănânci și pui și burgeri, nu vei mai fi nevoit să aștepți în două locuri diferite pentru a-ți ridica comenzile.

Și la ora asta unde mergem să mâncăm ceva?

Dacă aseară “a fost greu” și m-am trezit cu o foame cât casa, de ce să aștept până la prânz, pot să merg la Planet să mănânc chiar acum un burger din ăla mare, înecat în cartofi prăjiți. Și dacă la prânz vreau să iau repede ceva singur, găsesc mereu oferta completă, nu se termină nimic niciodată, nici chiar dacă vin cu toți colegii din birou. Și ce zic eu de toți colegii, pot să vin cu toți colegii de la fotbal sau cu fetele de la sală, oricât de târziu terminăm, și mereu găsim ce vrem. Iar dacă cumva se întâmplă ca toți băieții și fetele să plece brusc și rămânem doar noi doi pe terasă… ne descurcăm și așa, pentru că Planet e mereu acolo pentru noi.

Povestea asta am avut în cap atunci când am făcut programul restaurantului și ne bucurăm să vedem că ne-a ieșit și că ne treci pragul cu orice ocazie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comanda!